3e exclusive excelsior

Nieuwsbrief december 2023

Sing along

Aanstaande zaterdagavond 16 december is de Sing Along! ‘Umderrege van de Zeilberg bent (of het nog niet kent)’. We heten publiek welkom vanaf 19:30 u in de Muziekmeule. Er zijn zit- en sta plekken.

De kaartjes voor deze avond zijn UITVERKOCHT!

14 december 19:45 u: Generale repetitie

16 december 18:30 u: Soundcheck en optreden

Optredens opleidingsorkest

Het opleidingsorkest heeft  optredens gepland.

  • Zaterdag 23 december op het pleintje voor het Dinghuis, tijdens de Kerstwandeling die daar wordt georganiseerd in/rondom het park
  • Zondag 24 december bij de Kerstviering in D’n Draai. Ze spelen enkele nummers samen met het koor de Klotvaarders.

Verder hebben ze op 21 december een optreden bij basisschool Zeilberg van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Nieuwjaarsborrel

We organiseren een nieuwjaarsborrel op 4 en 11 januari.

4 januari is de nieuwjaarsborrel voor alle geledingen. De nieuwjaarsborrel start om 21:00 uur. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje.

Op 11 januari organiseren we voor de jeugd (jeugdleden, opleidingsorkest, opleidings-slagwerkgroep) een aparte nieuwjaarsborrel, na de repetities (vanaf 19:30 uur). Voor de jeugd is ook een lekker drankje en wat lekkers aanwezig.

Consumptiebonnen

Vanaf aanstaande zaterdag 16 december hebben we nieuwe consumptiebonnen. De oude bonnen blijven geldig tot en met het jubilarissenconcert op 10 maart 2024.

De bonnen zijn alleen geldig tijdens optredens. Op de repetitie-avonden kan er per pin of contant betaald worden.

Voorbereidingen show

Een grote groep met enthousiaste leden is aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de show 2024. De eerste vergaderingen zijn al geweest.

Activiteitencommissie

We zijn, naast de mensen welke zich al aangemeld hebben, op zoek naar uitbreiding van de activiteitencommissie. Mocht je interesse hebben in het organiseren van activiteiten zoals een bbq of een avondje gezelligheid, dan kan je je melden bij één van de bestuursleden.