Majorette Excelsior Zeilberg Brabants Kampioen!

Afgelopen weekend van 8 en 9 november hebben de majorettes van Excelsior Zeilberg deelgenomen aan de Brabantse Kampioenschap majorette/twirlwedstrijd in Sporthal De Slagen in Waalwijk, dat werd georganiseerd door BBM, die aangesloten is bij de KNMO, samen met de plaatselijke vereniging St. Remi uit Baarle Nassau.

Op zaterdag waren de jeugdleden en junioren aan de beurt.

Julia Geijzers, Stacy Klemens, Tessa Welten en Ize van Maasbommel kwamen als kwartet uit in de jeugd 3-basis-artistiek program met de show met als thema ┬┤Super Mario┬┤ en behaalde de fel begeerde Brabantse kampioenstitel. Met de Kleermaker show in de jeugd 3-showtwirl namen ze de Brabantse Kampioenstitel ook mee richting Zeilberg.

Zij zijn tevens geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen in Almere die op 18 en 19 januari plaats vinden. Deze dames stonden onder leiding van Daphne van Duren.

Op de zondag was het de beurt aan Anita Meulendijks, Vera Otten, Denise van Duren, Judith Peters, Daphne van Duren, die met hun show in de senioren klasse showtwirl ook de kampioenstitel in ontvangst mochten nemen met een ticket voor de NK.

Anita Meulendijks, Vera Otten, Denise van Duren, Judith Peters, Daphne van Duren, Jennifer van Gurp, Femke Stevens en Nikki Janssen behaalde met hun show in de senioren-basis-artistiek program een verdiende tweede plaats. Ook zij kregen een ticket voor het NK.

Nikki Janssen kwam met haar solo show uit in de senioren basis artistiek program en behaalde net geen podiumplaats. Deze dames stonden onder leiding van Ingrid Diender.

DSC_1322 - kopie[5229]